На втората вечер на МакеДокс две премиери, и повторно преполни гледалишта. Отворање на студентската програма со светската премиера на Студантс на Тамара Котевска a во главната програма ја имавме светската премиера на

Keep readingKeep reading

На отворањето на МакеДокс се покажа дека може да има интимно, топло и по мерка на човек – отворање на филмски фестивал, иако Куршумли Ан беше буквално преполн со стотици

Keep readingKeep reading