ПРОМЕНА ВО ПРОГРАМАТА!

Документарните филмови кои вчера (недела, 20.08.2017), поради неповолни временски услови, не беа прикажани во киното ПРЕД Куршумли ан ќе се прикажуваат во следните термини и кина:

21.08 Понеделник

Кинотечно кино на Музеј на Македонија

17.00 ВЕРГОТ
18.00 69 МИНУТИ ОД 86 ДЕНА 

Куршумли ан

21.00 Наместо краткиот документарен филм НУРКАЧОТ ќе се прикаже студентскиот МЕКЕНЗИ

22.08 Вторник

Пред Куршумли ан

20.30 Пред филмот НОВИОТ ЖИВОТ НА ГОГИТА ќе се прикаже краткиот документарен филм БЕЗ НАСЛЕДНИК
22.30 Пред филмот ПЛАНИНСКИ КАВИЈАР ќе го репризираме краткиот филм ЦУЦЛИ во присуство на авторот.

СИТЕ ДРУГИ ПРОЕКЦИИ ОСТАНУВААТ КАКО ШТО СЕ НА РАСПОРЕДОТ.

Во случај на неповолни временски услови, филмовите ПРЕД Куршумли ан ќе се прикажуваат во Кинотечното кино на Музеј на Македонија.

Филмовите во Куршумли ан ќе се прикажуваат внатре под стреа.