ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА И ФАМИЛИИ

programazadeca

Ако тврдиме дека кромидот раѓа кромид, не смееме да ги игнорираме најмладите кокарчиња. Програма за деца, млади и родители, голема фамилијарна пица со кромид во Спомен-собата на Гоце Делчев во црквата Св. Спас од 18.00 до 20 часот.
Кои филмовите се дел од оваа програма може да видите ОВДЕ.