Предфестивалско загревање

Датум: 18.08.2016proekcija_za_zagrevanje
Старт: 21 ч.
Место: Школка во Градскиот парк во Скопје

Со проекција на филмот „Марта и Ники“ на Тора Мартенс за енергичното шведско хип-хоп дуо и промо журка со артистите од нашата работилница „Уметноста на раскажувањето“ – диџеј Димитри од Чаир или Пикисипи (С.А.Ф.), диџеј Страјк, Стр2- Блажеј  и Тасковски Борис- Беатрикс Кру ќе го започнеме фестивалското дружење.