Отворивме!

Погледнете повеќе фотографии од отворањето во галеријата ТУКА . За да ви е криво ако не дојдовте :)

.

IMG_9791Makedox Ekipa 2016 Den01 web 02

IMG_9843IMG_9858
Makedox 2016 Chris Eckman 01Makedox 2016 Kitanovski i Dimitri 01