НОЌНИ ПРИКАЗНИ

nightstories

Брановите на бескрајното време добиваат своја единствена форма кога се одбиваат од камените ѕидови на Куршумли ан. И веројатно тоа е едно од малкуте места кое може да ги обликува и воедначи различните треперења на тешко скротливите Тони Китановски трио, грациозноста на Брина, езгијата на Оркестар Чалгии Ориент Бенд и секогаш проникливата, слатко – горка Балкава.

Дојдете ни на ноќните приказни во Куршумли ан меѓу 00.30 и 01.00 часот. 

22ри, вторник– „Тони Китановски трио“
(влез со вечерниот билет за Куршумли Ан)

23ти, среда– „Брина“
(влез со вечерниот билет за Куршумли Ан или со билет само за концерт по цена од 200 ден.)

24ти, четврток– езгијата на оркестарот „Чалгии Ориент Бенд“
(влез со вечерниот билет за Куршумли Ан)

25ти, петок– „Баклава“ 
(влез со вечерниот билет за Куршумли Ан или со билет само за концерт по цена од 200 ден.)