НЕМА КАРТИ!

Картите за отворањето на МакеДокс и проекцијата во Куршумли ан на 19.08 (сабота) се распродадени! Достапни се уште само 100 карти за концертот на Фолтин од 23 ч. по цена од 300 денари.
Репризата на „Со љубов“ (Avec l’amour) ќе можете да ја погледнете на 24.08 (четврток) во 22.30 ч. пред Куршумли ан по цена од 50 ден.