Иииии…еве ја и главната програма

GLAVNA PROGRAMA_vestiЅирнете кои се филмовите во Главната програма.

Главната програма се состои од 10 филмови, кои се во кокуренција за наградата „Кромид“. Филмот Мојот превртен свет на Петра Селишкар кој е дел од оваа програма и е вон кокуренција, ќе го отвори фестивалот. Останатите филмови кои се натпреваруваат за наградата Кромид: