Дожд? Нема гајле :)

Денес, понеделник 22/08/2016 Ни врнуцка малце па проекциите од пред Куршумли Ан ќе ги преместиме во киното на Музејот на современа уметност, а тие во Куршумли ќе бидат романтични под арките.

Значи, Музеј на современа уметност од 20.30 ч. ќе прикажуваа филмовите:

ДВЕ ДЕТСТВА (26′)
НА РАБОТ (49′)

Од 22:30ч. ќе се прикажуваат филмовите:

МИЛОСТА БОЖЈА (43′)
ТУРИЗАМ! (52′)

Од 00:00ч. ќе можете да ги гледате студентските филови:

ПИСМА ДО С. (12’)
АРЛЕТ – ХРАБРОСТА Е МУСКУЛ (84’)
СМЕА (10’)
ИРЕНА (9’)

Сите проекции ВО куршумли ан остануваат на истото место и време како и во распоредот.

Се гледаме….