ВОВЕДОВМЕ НОВА НАГРАДА НА МАКЕДОКС 2017

Кромидот кој досега го сечкавме некако ни се мешаше низ шопските и разните чорби. Сфативме дека е неправедно занемарен. Од оваа година на МакеДокс награда Сечкан кромид за кратка документарна форма!

Кои филмови ќе се натпреваруваат за ситно сецканиот кромид може да погледнете ТУКА

Автор на наградите: Primož Seliškar
Фотографија: Sasho N.Alushevski