ИНФОРМАЦИИ ЗА БИЛЕТИ

 

Фестивалска карта за сите настани на МакеДокс може да се набави преку www.kupikartizase.com по цена од 1300 денари. Притоа, задолжително е да го испратите Вашето име и презиме и Ваша фотографија на festival@makedox.mk најдоцна до 18 август (петок). Со потврдата од www.kupikartizase.com Вашата карта можете да ја подигнете секој ден почнувајќи од 19 август (сабота) во 19.30 ч на влезот на Куршумли ан.

Вечерен билет (2 проекции) во Куршумли ан – 150 ден

Проекции пред Куршумли ан – 50 ден./ цената важи за прекција на еден филм

Проекции во Св.Спас – бесплатно за деца, 50 ден. за родители

Сабота (19.08)- Вечерен билет за отворање на фестивалот + концерт- 500 ден/ Концерт- 300 ден

Среда (23.08)– Билет за проекции во Куршумли ан + концерт- 300 ден/ Концерт- 200 ден

Петок (25.08)- Билет за проекции во Куршумли ан + концерт- 300 ден/ Концерт- 200 ден

ЛОКАЦИИ

Куршумли ан
Даут Паша Амам
Св. Спас